Dacia Dokker

Vanaf
€ 17.880

 

incl. BTW/BPM en kosten rijklaarmaken
 

 

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen

Contact

 

 

 

De Dacia Dokker

 

Ruimte en laadvermogen voor een ongeëvenaarde prijs

De Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die zich aan al uw behoeften aanpast.

 

Of het nu gaat om plaats te bieden aan uw passagiers of om ruimte voor spullen: u beschikt altijd over het beste comfort. De Dokker is leverbaar met één en met twee zijschuifdeuren. De opening is de grootste in zijn klasse en biedt heel gemakkelijk toegang tot de achterbank. Door de bijzonder functionele, neerklapbare achterbank zijn de vijf zitplaatsen heel gemakkelijk in vier, drie of twee zitplaatsen te veranderen, al naar gelang uw behoefte. 

 

Dacia Dokker

 

 

Wilt u ook weten wat uw auto waard is?

 

De Dokker heeft sandaard erg veel extras, o.a.:

 
  • Electrische bedienbare ramen voor
  • Deelbare achterbank
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels
  • Stuurwiel in hoogte verstelbaar
  • Zijschuifdeur rechts met uitzetraam

 

Een exterieur met een zeer eigen stijl.

 

Hoewel de Dokker vooral een uiterst multifunctionele auto is met zeer veel binnenruimte, heeft Dacia ook de carrosserie veel aandacht geschonken. De Dokker is groot (4,36 m lang) en zijn harmonieuze, degelijke vormgeving straalt zowel robuustheid als dynamiek uit.

Voor grotere veiligheid en duurzaamheid is gekozen voor een hoge carrosserielijn en goed beschermde verlichting. De dakrails, de stootstrips op de flanken en de mistlampen dragen ook bij aan de eigen stijl van de Dokker.