Gratis Aircocheck

Dacia aircocheck

Een frisse start

Kunt u ook niet wachten tot het warmer wordt? Laat de zonnestralen maar komen, want dankzij de airconditioning in uw Dacia bent u er klaar voor. Deze houdt uw hoofd koel en zorgt voor frisse lucht in de auto. Bovendien vraagt een goed werkend aircosysteem minder energie, dus minder brandstof. Allemaal goede redenen om regelmatig te controleren hoe het met de airco gesteld is. Maak daarom nu een afspraak voor de gratis Airco Check!

Maak een afspraak

Extra opties

Mocht uw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat we u vrijblijvend 1 van deze, tijdelijk extra voordelige, opties adviseren:

Airco Reiniging


In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

Airco Servicebeurt


Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van uw aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Airco Onderhoud Compleet


Wilt u zeker weten dat uw airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van uw aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.

Vragen?

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022.

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs) wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de prijzen voor uw Dacia.