Série Limitée 15th Anniversary-modellen

De Série Limitée 15th Anniversary

Dacia introduceert bijzonder aantrekkelijke Série Limitée 15th Anniversary-uitvoeringen van de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Duster en de Lodgy Stepway. De jubileummodellen staan stil bij de terugkeer van Dacia op de Europese markt, vijftien jaar geleden. De nieuwe Série Limitée 15th Anniversary is nu al te bestellen bij ABD Dacia en vanaf het voorjaar zijn ze leverbaar bij ABD Dacia

Dacia_15_years bij ABD Duster
02 ABD Dacia_15th-anniversary-modellen

Opvallende details

De Série Limitée 15th Anniversary-modellen zijn gebaseerd op het uitrustingsniveau Stepway en zijn eenvoudig te herkennen aan speciale stoelbekleding, diverse blauwe sierelementen in het interieur, opvallende ’15’-badges aan de buitenkant, zwarte zijspiegelkappen, instaplijsten vóór met fraai ’15 Years’-logo, stijlvolle striping op de B-stijl en lichtmetalen wielen met een blauw accent. Er is keuze uit zeven carrosseriekleuren, waaronder de metalliclak Blue Iron, die exclusief is voor de 15th Anniversary-uitvoeringen. Deze kleur vervangt de kleur Blue Cosmos.

Dacia rust de Série Limitée 15th Anniversary-modellen bijzonder rijk uit, met onder meer een achteruitrijcamera, parkeersensoren, automatische airco, een 7-inch touchscreen met geïntegreerd navigatiesysteem, een USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit.

Série Limitée 15th Anniversary-uitvoeringen

ABD Dacia Duster Serie Limitée 15th Anniversary thumbnail

Duster 15th Anniversary

Vanaf € 21.480,-

ABD Dacia Sandero Serie Limitée 15th Anniversary thumbnail

Sandero 15th Anniversary

Vanaf € 16.430,-

ABD Dacia Lodgy Serie Limitée 15th Anniversary thumbnail

Lodgy 15th Anniversary

Vanaf € 24.130,-

ABD Dacia Logan MCV Serie Limitée 15th Anniversary thumbnail

Logan MCV 15th Anniversary

Vanaf € 17.230,- 

Bent u klaar om de Dacia Série Limitée 15th Anniversary verder te ontdekken?

Vraag nu heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Vul onderstaand formulier in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vraag dan een proefrit aan of dien een terugbelverzoek in.  

km
Meld u nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief vol met tips en inspiratie. U kunt zich ten alle tijden weer afmelden. 

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Bekijk de actievoorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud.