Autoverzekering

Dacia autoverzekering

Met Dacia Autoverzekering rijdt u met een veilig gevoel op weg met uw personen- of bedrijfswagen. Exclusief voor Dacia-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij dé verzekering voor uw Dacia.

Voor schadereparaties kunt u terecht bij ABD Autoschade. Dat werkt sneller en efficiënter. ABD Autoschade zorgt er bij schade altijd voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt, en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto. En in de tussentijd krijgt u gewoon een vervangende auto mee. Kortom, een meer dan volledige verzekering.

Polis personenauto Polis bedrijfswagens

Dekkingsmogelijkheden

Dit is een verplichte verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw auto aanbrengt aan anderen. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto. Deze verzekering, zonder aanvulling, wordt door de beperkte dekking vaak afgesloten voor zeer oude auto’s.

Informatiedocument

Met de dekking Beperkt Casco bent u naast de verplichte WA-dekking ook verzekerd tegen bepaalde schades aan uw eigen auto. O.a. schade door brand, diefstal, storm, hagel en aanrijding met dieren valt onder deze dekking. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto die u zelf veroorzaakt heeft. Deze dekking wordt vaak afgesloten voor auto’s ouder dan 6 jaar.

Informatiedocument

Hiermee bent u verzekerd voor bijna alle schades. Bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding of vandalisme, maar ook schade die u per ongeluk zelf aan uw auto heeft toegebracht. Deze dekking biedt 1, 3 of 5 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling. In de fabriek ingebouwde accessoires zijn tot 10% van de cataloguswaarde van de auto gratis meeverzekerd.. Deze verzekering is het meest geschikt voor een nieuwe of gebruikte Dacia.

informatiedocument

ABD Dacia-Duster-garantie

De voordelen op een rij

Welke verzekering u ook kiest, bij Dacia Autoverzekering profiteert u van de volgende voordelen: ​

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling bij nieuwe auto’s
  • Tot 5 jaar occasionwaarderegeling bij occasions
  • Uw ABD Dacia-dealer als aanspreekpunt
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Geen eigen risico, mits de auto gerepareerd wordt door een Dacia Erkend Reparateur en er is gekozen voor een Volledig Casco 3- of 5-jaarsdekking
  • Tot 30 dagen vervangend vervoer bij reparatie
  • Schade- en ruitherstel of ruitvervanging worden uitgevoerd door een Dacia Erkend Reparateur of een bij Dacia aangesloten schadeherstelbedrijf
  • Reparatie met originele onderdelen ​​​

Meer vragen over verzekeren bij ABD Dacia?

Heeft u nog vragen betreft de verzekering voor uw Dacia? Neem vrijblijvend contact op met een ABD Dacia vestiging in de buurt.