Ontdek de Dokker Van

Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen zich op… Bijvoorbeeld, voor de prijs van een 2,5 m3 biedt hij u 3,3 m3 laadvolume. Hij is een echte professional. En op het gebied van prestaties doen de dCi 75 en 90 pk dieselmotoren niet onder voor deze van de concurrenten. Als echte compagnon, dragen zijn technologische uitrusting en slim ontworpen interieur voor een groot deel bij aan uw comfort. Én, Dacia verplicht zich, dat zijn betrouwbaarheid en robuustheid overtuigend zullen zijn!

Vermogen
107 PK

Verbruik
9,1 L/100 KM

CO2-Uitstoot
148 G/KM

Trekgewicht
1.200 KG

Gewicht
1.276 KG

0-100 km/h
12,7 s

Vermogen
130 PK

Verbruik
6,1 L/100 KM

CO2-Uitstoot
140 G/KM

Trekgewicht
1.200 KG

Gewicht
1.308 KG

0-100 km/h
8,9 s

Ruim en functioneel

De Dokker is praktisch en ruim. Hij biedt veel opbergruimte en er is genoeg plek voor 5 personen. Via twee zijschuifdeuren met ramen kom je eenvoudig bij de bagageruimte en stap je altijd makkelijk in.

Een deelbare ruimte

Klap de achterbankleuning in en er ontstaat een zeer grote bagageruimte. Handig voor egen kleine verhuizing bijvoorbeeld.

Afmetingen

Grootse afmetingen

COMFORT
Airconditioning
Airco aan en de temperatuur in de Dokker wordt constant aangenaam. Koel in de zomer, lekker warm in de winter. Onmisbaar op een langere trip.

COMFORT
Elektrische buitenspiegels
De buitenspiegels kunnen vanuit de auto nauwkeurig en eenvoudig elektrisch worden versteld.

MULTIMEDIA
Bandenspanningsindicator
Controleer uw bandenspanning middels het ingebouwde controlesysteem.

Kies uw versie

Kies uw versie

GALERIJ

Dé ondernemersauto van Dacia