NIEUWE DACIA DUSTER TCE 100 BI-FUEL

ABD Dacia-Bi-Fuel

Benzine en LPG

De Dacia Duster TCe 100 Bi-Fuel kan zowel op benzine als op LPG rijden. De LPG-tank is een ringtank van 40 liter (met 80% vulling 32 liter netto)! Wanneer de auto gestart wordt dan wordt voor een heel korte periode benzine gebruikt waarna hij snel overschakelt op LPG. Er is geen gewichtstoename van de Bi-Fuel ten opzichte van een benzineversie. Gebruik van LPG kent lagere brandstofkosten.

Prijzen Dacia Duster TCe 100-Bi-Fuel

De prijzen van de Dacia Duster TCe 100 Bi-Fuel zijn nu wel heel erg gunstig. Door een reductie van de CO2-uitstoot met 10gr/km is de prijs € 300 lager dan met vergelijkbare benzinemotoren, en dat ondanks de meeruitrusting van de LPG-installatie. 

Nieuwe Dacia Duster

TCe 100 Bi-Fuel Essential

Nu al vanaf € 17.980,-  incl. btw/bpm

Nieuwe Dacia Duster

TCe 100 Bi-Fuel Comfort

Nu al vanaf: € 19.380,-  incl. btw/bpm

Nieuwe Dacia Duster

TCe 100 Bi-Fuel Prestige

Nu al vanaf: € 20.880,-  incl. btw/bpm

ABD Dacia-beste-service

Bi-Fuel

Hoe werkt het en wat is het?
Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: u gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die u aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als u veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan. 

Bi-Fuel rijdt super!
Schakel dus ook over, en laat u verleiden door de gloednieuwe Dacia Duster op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost u véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!
Is uw Bi-Fuel tank leeg? Dan koerst u gewoon op uw benzinetank naar een tankstation en vult u uw veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

ABD Dacia-Bi-fuel-motor

✓ Rijden op Bi-Fuel (LPG) is supervoordelig!

✓ Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering

✓ Lagere CO2-emissie

✓ Bi-Fuel tank zit op plek reservewiel

✓ Dus geen verlies bagageruimte!

✓ Garantie 3 jaar of 100.000 km

✓ Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar  

Bent u klaar om de nieuwe Duster Bi-Fuel verder te ontdekken?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een offerte op maat. Wilt u graag vrijblijvend een proefrit maken? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.