Nieuwe Dacia Spring blijkt schot in de roos

Body
  • Ruim 46.000 bestellingen in de eerste 9 maanden, waarvan 80 procent van nieuwe Dacia-klanten
  • Belangrijkste aankoopargumenten: de goedkoopste nieuwe elektrische auto op de markt, hoge instap, verrassend ruim en sterk dealernetwerk
  • De Comfort Plus-uitvoering, het hoogste uitvoeringsniveau, was goed voor 90% van de verkopen.

De nieuwe, volledige elektrische Dacia Spring doet het uitstekend in zijn eerst jaar op de Europese markt. De auto is nog geen vol jaar op de markt of heeft zich al een prominente plek verworven in de Dacia-verkopen. Sinds de opening van de orderboeken 9 maanden geleden zijn maar liefst 46.000 orders geplaatst. De Spring trekt veel nieuwe Dacia consumenten aan: ruim 80 procent van de Spring-kopers was nieuw voor Dacia. 

Overtuigende aankoopargumenten

De belangrijkste criteria voor het kopen of leasen van een Dacia Spring zijn de prijs, de hoge instap en de ruime ruimte in de Spring. Met een nieuwprijs van € 18.550 is de Spring de goedkoopste elektrische auto die u nieuw kunt kopen.  

Dacia Spring opladen

BETROUWBARE ACTIERADIUS

Met een batterij van 26,8 kWh** geeft de nieuwe Spring u een actieradius tot wel 305 km in WLTP-stadscyclus en 230 km in gecombineerde WLTP-cyclus. Voldoende voor een week woon-werkverkeer! 

Tijd voor pauze? Het kan niet eenvoudiger! Laad uw nieuwe Spring thuis op via een een wallbox om de batterij snel en veilig op te laden: dit kan binnen 4 uur en 27 minuten op een vermogen van 7kW. Geen tijd te verliezen? Met de DC-lader (optioneel) laadt u de batterij bij een snellader tot 80% op in slechts 50 minuten.

nieuwe elektrische dacia

LOOK VAN EEN SUV ÉN ONGEKENDE BINNENRUIMTE

De Spring breekt met de traditie van elektrische auto's. Krachtige lijnen, compact formaat, nieuwe Dacia- lichtsignatuur, dakdragers, 14” lichtmetalen wielen, skidplate achter en een grote bodemvrijdheid: u rijdt in een SUV. 

De nieuwe Spring is bovendien compact, maar tegelijkertijd ook ruim met 4 volwaardige zitplaatsen en een modulair in te delen interieur. De auto biedt het beste laadvolume in zijn categorie, met een ruime bagageruimte (290 liter) en een neerklapbare achterbank. Heel slim!

spring

Technologie

Comfortabeler rijden en elke dag opnieuw eenvoudig manoeuvreren: de uitrusting in de Spring is praktisch en biedt comfort. Alle belangrijke functies vindt u terug in het MEDIA NAV-multimediasysteem met 7” touchscreen met Bluetooth® , Android Auto™ en Apple CarPlay™. Achter het stuurwiel heeft u een duidelijk 3,5” kleurenscherm met weergave van essentiële informatie, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare zijruiten ruitbediening voor en achter, airconditioning en nog veel meer.

Maak nu gebruik van € 3.350 overheidssubsidie

De subsidie voor de aankoop van elektrische auto’s die in 2021 beschikbaar was, was erg snel op. Maar er is goed nieuws: in 2022 is er voor nieuwe elektrische auto’s € 71 miljoen subsidie beschikbaar. De overheid verwacht zo ongeveer 21.000 particulieren te kunnen helpen. De subsidie kunt u direct aanvragen nadat u een koop- of leaseovereenkomst hebt afgesloten.

INRUILWAARDE BEREKENEN OFFERTE AANVRAGEN

ABD Dacia - 2021 - New Dacia Spring

Unieke private lease actie

VAN: € 279 P/MND

NU VOOR € 269 - € 70SUBSIDIE = € 199 P/MND

 O.b.v. 60 maanden en  10.000 km. Standaard voorzien van o.a: airconditioning, DAB+ Radio met Bluetooth en USB aansluiting, automatisch noodremhulpsysteem en meer.

Offerte aanvragen meer informatie

ABD Dacia check
Bij ABD gegarandeerd de beste Spring deal van Nederland
ABD Dacia check
8 jaar garantie op de batterij
ABD Dacia check
Klanten beoordelen ons met een 9,4

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.