Nieuwe Dacia Jogger nu in de showroom

Body

De compleet nieuwe Dacia Jogger staat nu bij ons in de showrooms: een ruime en comfortabele 5- of 7- zitter met de voordelen van een SUV én een vanafprijs van slechts €19.650. Met de zeer indrukwekkende laadruimte van maar liefst 708 liter (met alle banken plat wordt dat zelf 1.819 liter!) en het uitgebreide gamma motoren (110 PK) is er altijd een Jogger die bij u past. 

Leverbaar vanaf € 19.650 mét vijf jaar garantie

De Jogger is nu te configureren in vier verschillende uitvoeringen en met keuze uit benzine of Bi-fuel motor (bij Bi-fuel rijdt de motor zowel op benzine als LPG). Op alle modellen met bi-fuel motor profiteert u nu van 5 jaar garantie! 

 

De Jogger is een gezinsvriendelijk en veelzijdig nieuw model van Dacia

De Jogger is een gezinsvriendelijk en veelzijdig nieuw model van Dacia dat het beste van drie werelden verenigt: de lengte van een stationwagen, de interieurruimte en laadcapaciteit van een MPV en de veelzijdigheid van een SUV. Vooral gezinnen die een multifunctionele auto wensen die het dagelijkse leven gemakkelijker maakt, zullen gecharmeerd zijn van de nieuwe Dacia Jogger.

Completer dan ooit

De nieuwe Dacia Jogger valt ook op door zijn rijke standaarduitrusting. Hij is verkrijgbaar met keuze uit vijf of zeven zitplaatsen, drie uitrustingsniveaus (Essential, Comfort en Extreme Limited Edition) en zes carrosseriekleuren: Blanc Glacier en in de metallic kleuren Bleu Iron, Brun Terracotta, Gris Comete, Gris Moonstone en Noir Nacré. Standaard is hij completer dan ooit. Zo is de Limited Edition die nu bij ons in de showroom staat standaard voorzien van elektronisch geregelde airconditioning, Media Display, Stuurwiel met kunstleder bekleed, Buitenspiegelkappen in hoogglans zwart en modulaire dakdragers. Ook standaard zijn lichtmetalen wielen 16" 'Stepway Mahalia', LED dagrijverlichting en bekleding 'Extreme'. 

INTERESSE? WIJ HELPEN U VERDER

Nieuwe Dacia Jogger nu in de showroom
km
Meld u nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief vol met tips en inspiratie. U kunt zich ten alle tijden weer afmelden.