Dacia Airco Service

De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste temperatuur in uw Dacia, ook laat het systeem u genieten van frisse lucht in de auto. Het is daarom belangrijk om de airco goed te onderhouden met een servicebeurt op zijn tijd.

Vier redenen om een servicebeurt van ABD Dacia aan te raden:

1. U bespaart kosten

Een goed werkend aircosysteem vertoont minder snel defecten en verbruikt minder energie en daarmee minder brandstof. Tijdig onderhoud voorkomt dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2. U voorkomt lichamelijke klachten

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook irritaties aan luchtwegen en ogen. De Dacia Airco Service reinigt het systeem grondig om deze klachten te voorkomen.

3. U blijft scherp en fris

Een goed werkende airco voorkomt dat de ramen beslaan en houdt de bestuurder scherp en fris. Tijdens de Airco Service controleert ABD de volledige werking en voert eventuele reparaties uit tegen scherpe tarieven.

4. U vergroot uw comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in goede staat verkeert. Het systeem houdt uw Dacia heerlijk fris in de zomer, maar zorgt er ook voor dat u in andere seizoenen van een comfortabele temperatuur geniet.

All-in tarieven van de Dacia Airco Service

Dacia heeft verschillende Airco Service-pakketten ontwikkeld met All-in prijzen. Afhankelijk van het type Dacia dat u rijdt is er altijd wel passend pakket voor uw auto én airco.​​

Airco check
Nu GRATIS
Controle van de temperatuur van de gekoelde lucht en de werking van de airco
Maak een afspraak
Airco reiniging
vanaf €39,-
Controleren werking en temperatuur
Visuele controle staat van leidingen
Reiniging airco (desinfecteren)
Optioneel: vervangen van pollenfilter
Maak een afspraak
Airco servicebeurt
nu 20% korting
Koudemiddel vervangen/toevoegen
Bijvullen compressorolie
Lektest van het hele systeem d.m.v. contrastvloeistof
Optioneel: vervangen van pollenfilter
Direct afspraak maken

HULP NODIG?
Wij helpen u graag! Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Via de Live Chat zijn wij elke dag (ook in het weekend) beschikbaar tot 23:00 uur!