Corona virus: U blijft welkom bij ABD Dacia

In de afgelopen periode heeft u via de media al vele berichten ontvangen rondom het Corona virus. Bij ABD Dacia staat uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop en daarom doen wij er alles aan u veilig en verantwoord te begeleiden bij een bezoek aan één van onze vestigingen.

In verband met de huidige corona maatregelen hebben wij tijdelijk geen koopavond. Verder hanteren wij de de normale openingstijden en blijft u van harte welkom!

Onze showrooms en werkplaatsen blijven geopend

Onze showrooms en werkplaatsen blijven - met uitzondering van koopavonden - open. Maar ook voor ons geldt dat we natuurlijk alle maatregelen vanuit de overheid ondersteunen, en het belang van de gezondheid van onze medewerkers en klanten daarbij voorop stellen. Om die reden houden we rekening met de volgende voorschriften:

  • Wij vragen u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen en wordt er gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen zoals; stuurhoezen, stoelhoezen en handschoenen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan vragen wij u vriendelijk om uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. 
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop

Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u nog geen duidelijk antwoord? Neem dan contact met ons op. 

Zijn er andere mogelijkheden dan langskomen of bellen?

U kunt op alle mogelijke manieren met ons in contact komen.  Steeds meer klanten maken een afspraak via Whatsapp, onze chat of Facetime, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Ik heb een proefrit / showroombezoek gepland, kan deze doorgaan?

Ja, proefritten en showroombezoeken kunnen plaatsvinden op het door u geplande of op het door u gewenste tijdstip en datum. Onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de getroffen maatregelen en nemen deze dan ook in acht. Deze maatregelen zijn o.a. het bewaren van afstand (minimaal 1.5 meter), geen lichamelijk contact en voor u de mogelijkheden om handen te wassen.

Ik heb interesse in een auto, maar wil liever niet naar de vestiging komen. Hoe nu verder?

Wij bieden u een passende oplossing: het is nu mogelijk om uw nieuwe auto online te reserveren en/of aan te kopen. Neem contact op met de contactgegevens zoals deze vermeld staan bij de auto waar u interesse in heeft en geef aan dat u de auto wilt reserveren. Wanneer u weer in staat bent om naar één van onze vestigingen af te reizen zorgen wij ervoor dat de auto voor u klaar staat. Natuurlijk dient de auto die u online reserveert/aankoopt te voldoen aan de omschrijving en heeft u het recht te annuleren als deze niet voldoet aan de omschrijving. 

Mijn auto is binnenkort aan onderhoud toe, kan ik een werkplaats afspraak inplannen?

Onze werkplaats blijft open om u mobiel te houden. U kunt net als anders uw werkplaatsafspraak telefonisch of online inplannen. Wij nemen dan contact met u op over het halen en/of brengen van uw auto. 

Ik heb een werkplaatsafspraak, maar wil nu niet komen

Onze haal- en brengservice is actief. Wij kunnen uw auto halen en brengen om fysiek contact te vermijden.

Ik heb een werkplaatsafspraak staan, gaat deze door?

Ja, de werkplaatsafspraak kan op de geplande datum doorgaan. Uiteraard hanteren we in onze werkplaatsen de strenge richtlijnen vanuit Rijksoverheid en RIVM.

Contact

U kunt ons op vele manieren bereiken. Klik op één van onderstaande buttons om direct contact op te nemen. Of scroll naar beneden voor een overzicht van de contactgegevens per vestiging. 

Contactgegevens per vestiging

 

 

Image
ABD vestiging Drachten

Drachten

Jade 1 9207 GL Drachten
Image
ABD vestiging Heerenveen

Heerenveen

Skrynmakker 26 8447 GH Heerenveen
Image
ABD vestiging Leeuwarden

Leeuwarden

Hortensiastraat 2 8922 HD Leeuwarden
Image
ABD vestiging Sneek

Sneek

Kolenbranderstraat 7 8601 VC Sneek
Image
ABD vestiging Dokkum

Dokkum

De Brêge 6 9101 PW Dokkum