Pechhulp

ABD Dacia-pechhulp1

Dacia routeservice

Met Dacia Route Service heb je een uitgebreide vorm van pechhulpverlening en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens de fabrieksgarantie heb je recht op Dacia Route Service, mobiliteitsgarantie voor je Dacia. Je kunt deze ook uitbreiden met Dacia Route Service+ voor uitgebreidere dekking.
Wil je meer zekerheid? Met Dacia Route Service+ kan je rekenen op hulp bij pech in het binnen én buitenland.

In Nederland bel je voor DACIA Route Service+ 0900-999 8700 en in het buitenland +3120-5929733

0900-999 8700 +3120-5929733

 

Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service u als dat nodig is. Staat uw auto stil vanwege pech? Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. U krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar u toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt u auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Met Dacia Route Service+ kunt u zich verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heeft u nog fabrieksgarantie, dan kunt u zich voor € 19,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 44,95. Hiermee bent u verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). Bekijk de brochure en zie op welke diensten u nog meer kunt terugvallen als u onverhoopt pech krijgt.