Hoe werkt ABD private lease

Hoe werkt ABD private lease?

ABD private lease is te vergelijken met het huren van een auto. U kiest een passende nieuwe leaseauto uit, geniet er elk moment van en levert uw leaseauto aan het einde van de overeenkomst terug in bij ABD Dacia. Zo zijn er nooit onverwachte kosten, alleen nog de brandstof. Kiest u voor ABD Private Lease, dan kiest u voor het rijden van een nieuwe auto, tegen een vast maandbedrag waarbij u profiteert van hoge kwaliteit service. Simpelweg minder zorgen, meer inzicht. 

Kies uw model Bekijk voorraad

1. Samenstellen

Kies u favoriete model uit voorraad, de looptijd en jaarkilometrage. Past het maandbedrag bij uw situatie?

2. Contract tekenen

U levert de benodigde documenten aan voor financiële goedkeuring. Goedgekeurd? Dan tekent u bij één van onze vestigingen het contract.

3. Auto ophalen en wegrijden

Alles getekend? Dan rijdt u weg in uw nieuwe Dacia. En u betaalt daarnaast alleen nog maar voor het tanken. Veel rijplezier!

Hoe werkt het?

ABD private lease begint bij het uitzoeken van een passende auto. Na het vinden van een passend model bekijkt u welke opties bij uw wensen passen. Als u klaar bent met het samenstellen van uw auto bepaalt u het aantal kilometers dat u denkt te gaan rijden binnen de door uw gekozen looptijd. Vervolgens kunt u uw eigen risico bepalen en eventuele extra services zoals vervangend vervoer of winterbanden aan uw contract toevoegen. Het risico van onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten en betaalt u naast het maandbedrag, alleen nog de brandstof. Gebaseerd op uw wensen ontvangt u een vrijblijvende offerte van onze verkopers. Gaat u akkoord met uw leaseofferte? Gefeliciteerd! Dan kunt u een afspraak met onze verkopers maken om uw leaseauto op te halen. 

Private lease en schade?

Bij een eenzijdige schade, verzoeken wij het schadeformulier in te vullen en te versturen. Bij een tweezijde schade, vul dan samen met de tegenpartij ter plekke én zo compleet mogelijk het ‘papieren’ Europees Schadeformulier c.q. het schadeaangifteformulier in. Vervolgens ontvangen wij graag het Europees Schadeformulier.

De voordelen van ABD private lease

Financieel overzicht

Een leasecontract werkt net zoals ieder ander abonnement. Er wordt een overeenkomst opgesteld tussen ABD en u als klant. De prijs hiervan is afhankelijk van de door u samengestelde auto, de looptijd en de door uw gekozen kilometrage. Het voordeel hiervan is dat u een vast maandbedrag aan uw leaseauto besteed en gedurende uw leasecontract voor eventuele schade verzekerd bent. Dit zorgt voor meer overzicht in uw financiën.

Geen eigen spaargeld of lening nodig

Als u een auto koopt, heeft u normaal gesproken heel wat spaargeld nodig. Een voordeel aan private leasen is dat u direct in een auto kunt rijden zonder daar een lange tijd voor te sparen. Dus ook ideaal voor starters. Ook voor ouderen kan het gunstig zijn om een auto te leasen. Om te privé leasen heeft u geen krediet of geldlening nodig. Dit is vaak lastiger te verkrijgen voor ouderen. Let wel even op de leeftijdsgrens die we bij ABD Dacia aanhouden: tot 80 jaar (aan het eind van het contract) kunt u gewoon een auto leasen.