APK

ABD Dacia-service-onderhoudsbeurt

Waarom APK keuren bij ABD?

De APK is in Europa wettelijk verplicht en dient te worden uitgevoerd om de verkeersveiligheid te verhogen. Tijdens de APK beoordeelt de keurmeester uw auto op de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie), het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) en de registratie (kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof). Ook voor uw APK is ABD het juiste adres.

Waarom APK keuren bij ABD Dacia?

  • Scherp keuringstarief van € 29,-. (Toeslag diesel: €20,- voor de roetmeting. Toeslag benzine: €20,- voor 4-gastest en altijd €5,- afmeldkosten)
  • Gratis keuring bij de Dacia Onderhoudsbeurt
  • Reparaties/vervangingen met uitsluitend originele Dacia-onderdelen
  • Altijd een ABD Dacia vestiging bij u in de buurt

 

Wij repareren niets zonder uw toestemming

Voor elke reparatie ontvangt u van onze serviceadviseur een prijsopgave. De serviceadviseur houdt hierbij rekening met onze scherpe all-in tarieven, uw wensen en rijgedrag. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie en prijsopgaven gaan wij over tot reparatie. Bij ons wordt dus niets vervangen zonder uw toestemming.

Service bill

Wij garanderen de laagste kosten per kilometer

Door de kennis van ons personeel kan de oorzaak van een probleem aan uw auto snel worden achterhaald. Daarnaast zorgen onze scherpe all-in tarieven gecombineerd met coulance regelingen, specifieke gereedschappen en kennis van zaken dat het probleem aan uw auto niet alleen snel is gevonden, maar ook snel tegen een scherpe prijs is opgelost. 

Gegarandeerd de beste service

Momenteel beveelt 96% ons aan bij familie en vrienden, hiermee staan we op de 1e plek als het om beste Dacia dealers gaat. Natuurlijk, gaat er ook bij ons ook wel eens iets mis. Maar met elkaar komen we altijd weer tot een oplossing, wat bijna altijd resulteert in een tevreden klant die terug blijft komen.