Dacia Autoverzekering

Met Dacia Autoverzekering rijdt u met een veilig gevoel op weg met uw personen- of bedrijfswagen. Exclusief voor Dacia-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij dé verzekering voor uw Dacia.

Voor schadereparaties kunt u terecht bij ABD Autoschade. Dat werkt sneller en efficiënter. ABD Autoschade zorgt er bij schade altijd voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt, en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto. En in de tussentijd krijgt u gewoon een vervangende auto mee. Kortom, een meer dan volledige verzekering.

Polis personenauto's Polis bedrijfswagens

Dekkingsmogelijkheden:

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Dit is een verplichte verzekering. Hiermee bent u verzekerd voor schade die u met uw auto aanbrengt aan anderen. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto. Deze verzekering, zonder aanvulling, wordt door de beperkte dekking vaak afgesloten voor zeer oude auto’s.

Informatiedocument >

WA + Beperkt Casco

Met de dekking Beperkt Casco bent u naast de verplichte WA-dekking ook verzekerd tegen bepaalde schades aan uw eigen auto. O.a. schade door brand, diefstal, storm, hagel en aanrijding met dieren valt onder deze dekking. U krijgt geen vergoeding voor schade aan uw eigen auto die u zelf veroorzaakt heeft. Deze dekking wordt vaak afgesloten voor auto’s ouder dan 6 jaar.

Informatiedocument >

WA + Volledig Casco

Hiermee bent u verzekerd voor bijna alle schades. Bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding of vandalisme, maar ook schade die u per ongeluk zelf aan uw auto heeft toegebracht. Deze dekking biedt 1, 3 of 5 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling. In de fabriek ingebouwde accessoires zijn tot 10% van de cataloguswaarde van de auto gratis meeverzekerd.. Deze verzekering is het meest geschikt voor een nieuwe of gebruikte Nissan.

Informatiedocument >

De voordelen voor u op een rij

Welke verzekering je ook kiest, bij Dacia Autoverzekering profiteer je van de volgende voordelen: ​

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling bij nieuwe auto’s
  • Tot 5 jaar occasionwaarderegeling bij occasions
  • Jouw Dacia-dealer als aanspreekpunt
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Geen eigen risico, mits de auto gerepareerd wordt door een Dacia Erkend Reparateur en er is gekozen voor een Volledig Casco 3- of 5-jaarsdekking
  • Tot 30 dagen vervangend vervoer bij reparatie
  • Schade- en ruitherstel of ruitvervanging worden uitgevoerd door een Dacia Erkend Reparateur of een bij Dacia aangesloten schadeherstelbedrijf
  • Reparatie met originele onderdelen ​​​