Trekhaken

ABD Dacia-accessoires-fietsendrager

Waarom een trekhaak van Dacia?

De Dacia trekhaken zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld en hebben een perfect esthetische en technische pasvorm. Bovendien doet Dacia een extra veeleisende test; de uithoudvermogen test. Dankzij deze test garandeert Dacia de juiste compatibiliteit tussen de trekhaak en de carrosserie van het voertuig en voorkomt alle risico’s van misvorming van de carrosserie/bumper.

Ook de Dacia stekkerbedrading is veilig en gebruikt de elektronica van de auto. Het vermijdt alle risico’s en ook disfuncties dat het nieuwe voertuig als pech zou kunnen erkennen tijdens de diagnose. Bovendien is de Dacia-stekker met module onmisbaar voor de communicatie van de signalen op het dashboard. NB: De stekker die op de markt/internet te vinden is, bevat deze elektronica (kennis) niet.

Welke trekhaak is geschikt u?

Bij het kiezen van een trekhaak komt u voor een aantal keuzes te staan. Onderstaand een korte uitleg van de betreffende mogelijkheden.

Een 7-polige of een 13-polige kabelbundel?
Een 7-polige aansluiting voorziet in de wettelijk verplichte verlichting: richtingaanwijzers, remlicht, mistlamp, achterlicht en kentekenplaatverlichting. Meestal gebruikt voor fietsendrager en kleine aanhanger.

Een 13-polige aansluiting heeft daarnaast twee additionele massa-, twee afzonderlijke 12 volt spanning- en twee vrije aansluitverbindingen. Meestal gebruikt voor caravan.

Dacia levert op maat trekhaken:
De zogenaamde zwanenhals (standaard) trekhaak is het meest gebruikte model voor een personenauto, het beste compromis tussen prijs en vormgeving. Deze trekhaak wordt aanbevolen bij regelmatig gebruik voor fietsendrager, aanhanger en caravan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor uw Dacia? Neem vrijblijvende contact met ons op!

ABD Dacia-accessoires-trekhaken

Vrijblijvende offerte aanvraag

Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan voor accessoires voor uw Dacia.

Bekijk de andere accessoires voor uw Dacia

ABD Dacia-accessoires-dakkoffers

Dakdragers en dakkoffers

ABD Dacia-accessoires-mattensets

Degelijke mattensets