Zakelijk financieren

De voordelen van Dacia Flex Lease

Financier uw nieuwe Dacia zoals u wilt.

  • Flex Financial Premium | 0,9% rente met aanschaf 2 services
  • Flex Financial Smart  | 1,9% rente met aanschaf 1 service
  • Flex Financial Essential | 2,9% rente zonder aanschaf services 

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers. Met Financial Lease ben je economisch eigenaar en de auto komt op de bedrijfsbalans te staan. Hierdoor maak je optimaal gebruik van fiscale voordelen, zoals btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Het gefinancierde bedrag betaal je in gelijke maandelijkse termijnen terug. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst ben je volledig eigenaar van de auto. Je beslist zelf of je deze Dacia houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Dacia. 

De maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Overige kosten – zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld de autoverzekering – zijn niet inbegrepen in dit bedrag. 

Alles inclusief bij ABD

✓Verlengde garantie
✓Onderhoud
✓24/7 Pechhulp

ABD Dacia-Dokker-Van

Wat zijn services?

Met de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. Met de service GarantiePlus verlengt u de garantie van uw Dacia én heeft u pechhulp in heel Europa. Met het My Revision onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Gedurende het onderhoudscontract zijn de reguliere onderhoudsbeurten gedekt. U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Alles bij ABD 
ABD is uw centrale aanspreekpunt voor alles rondom de auto. Zo heeft u alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt en gemakkelijk. Dacia Business Finance: Duidelijk dichtbij!

Vrijblijvende aanvraag zakelijk financieren

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan om zakelijk te financieren.