De voordelen van Dacia Flex Lease

Financier uw nieuwe Dacia zoals u wilt.

  • Flex Financial Premium | 0,9% rente met aanschaf 2 services
  • Flex Financial Smart  | 1,9% rente met aanschaf 1 service
  • Flex Financial Essential | 2,9% rente zonder aanschaf services 

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is bij uitstek geschikt voor het MKB en voor ZZP’ers. Met Financial Lease ben je economisch eigenaar en de auto komt op de bedrijfsbalans te staan. Hierdoor maak je optimaal gebruik van fiscale voordelen, zoals btw-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Het gefinancierde bedrag betaal je in gelijke maandelijkse termijnen terug. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst ben je volledig eigenaar van de auto. Je beslist zelf of je deze Dacia houdt of dat u de auto inruilt voor een nieuwe Dacia. 

De maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Overige kosten – zoals reparaties, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld de autoverzekering – zijn niet inbegrepen in dit bedrag. 

Wat zijn services?

Met de aanschaf van services in combinatie met een financiering, profiteert u van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente. Met de service GarantiePlus verlengt u de garantie van uw Dacia én heeft u pechhulp in heel Europa. Met het My Revision onderhoudscontract staat u nooit voor onverwachte kosten voor onderhoudsbeurten. Gedurende het onderhoudscontract zijn de reguliere onderhoudsbeurten gedekt. U kiest zelf of u de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als u services meefinanciert wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Alles bij ABD 
ABD is uw centrale aanspreekpunt voor alles rondom de auto. Zo heeft u alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt en gemakkelijk. Dacia Business Finance: Duidelijk dichtbij!

 

Erwin Middelbos 

Regio Dokkum - Drachten

06 54 65 36 90 Mailen

 

Sietse Bosgraaf  

Regio Leeuwarden

06 10 00 85 18 Mailen

 

Ariën Smit  

Regio Sneek - Heerenveen

06 20 08 12 69 Mailen

 

Menno Veenstra 

Regio Sneek - Heerenveen

06 30 16 70 61 Mailen

Uw contactpersonen

Neem gerust vrijblijvend contact op